Magosz traktor
2023.06.28.

IV. ÖKO EXPO Kiállítás és Konferencia Sajtótájékoztatója

Június 28-án tartották a IV. ÖKO EXPO Kiállítás és Konferencia Sajtótájékoztatóját Hajdúnánáson.

A sajtótájékoztatón felszólaltak: Szólláth Tibor, Hajdúnánás Város polgármestere, a Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület elnöke, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara környezeti fenntarthatóságért felelős országos alelnöke, Jakab István az Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke, Dr. Harsányi Endre, a Debreceni  egyetem agrárinnovációért és képzésfejlesztésért felelős rektorhelyettese valamint Dr. Stündl László, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar dékánja.

Idén negyedik alkalommal rendezik meg az ÖKO Expo Kiállítás és Konferenciát, melynek Hajdúnánás-Kendereskert ad otthont, 2023. szeptember 8-9-én.

A rendezvény fő célja, hogy az ökológiai gazdálkodásban érintett valamennyi szereplő – termelők, feldolgozók, kereskedők, szolgáltatók, tudományos szakemberek, szaktanácsadók – számára megjelenési, találkozási és tudásátadási lehetőséget biztosítson.

Az ÖKO Expo Kiállítás és Konferencia a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Debreceni Egyetem, a Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület és kiemelt stratégiai partnereik közös szervezésében jön létre.

Az idei évben a rendezvény védnöke Jakab István a MAGOSZ elnöke, valamint stratégiai partnerként a szervezet hozzájárul a rendezvény színvonalának emeléséhez.

A rendezvény szervezői várják továbbra is minden ökológiai gazdálkodásban érintett termelő, feldolgozó, kereskedő, szolgáltató, innovátor kiállítói jelentkezését, akik szívesen bemutatnák terméküket vagy tevékenységüket az érdeklődők számára.

A kiállítói jelentkezésről:

  • Jelentkezési határidő: 2023. július 20. (csütörtök)
  • A pontos részleteket tartalmazó kiállítói felhívás, illetve folyamatosan frissülő információk elérhetőek a nak.hu/okoexpo weboldalon.

A rendezvényekkel kapcsolatosan mindenben állnak rendelkezésre az [email protected], illetve a [email protected] e-mail címeken.

Facebook
Twitter
LinkedIn