Magosz traktor
2023.10.31.

Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért

 

Az agrárminiszter 2023-ben ismét kiírta a „Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért” (KDHT) pályázatot, amelynek beadási határideje 2023. november 20.

A pályázat célja a hagyományos és tájjellegű termékek piacra jutásának elősegítése, a fogyasztók körében való népszerűsítése érdekében kimagasló tevékenységet folytató közösségek és egyének elismerése és példaképül állítása. A pályázatot önkormányzatok, önkormányzati társulások, non-profit gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek, valamint civil szervezetek nyújthatják be társadalmi és egyéni kategóriában.

A díj odaítélése pályázati rendszerben történik. A nyertes pályázók részére a miniszteri díj és elismerő oklevél átadására a Termelői Közösségek Napja alkalmából 2023. december 7-én kerül sor.

A hiánytalanul kitöltött pályázati űrlapot és mellékleteit kizárólag elektronikusan, PDF formátumban kell benyújtani a [email protected] elektronikus levélcímre, az Agrárminisztérium Borászati, Eredetvédelmi és Agrármarketing Főosztálya részére. Az email tárgya: KDHT pályázat (2023). További információ: telefon: + 36 (1) 795-1705, e-mail: [email protected].

A pályázati felhívás és a pályázati adatlap itt érhető el: https://gi.kormany.hu/kdht-2023

 

Facebook
Twitter
LinkedIn